Kære medlem

Bestyrelsen vil gerne have mulighed for at komme ud med information til medlemmerne ud over de få gange årligt, papirudgaven af UGnyt udkommer. Det kan være forskellig information af generel karakter, eller for eksempel en advarsel om at der er indbrudstyve, fuphåndværkere eller lignende på spil i området. Vi har derfor opdateret UGforum, så det nu er muligt at sende nyhedsbreve ud pr. e-mail.  

 

For at abonnere på UG nyhedsbrevet skal du selv gå ind på UGforum og tilmelde dig for at modtage UG nyhedsbrevet. Man må nemlig ikke, heller ikke i vores lille forening, sende uopfordrede e-mail, selv om man har modtagerens e-mailadresse.

 NB! Du skal være logget ind på UGforum, før du kan tilmelde dig som beskrevet nedenfor. 

Du tilmelder dig ved at gå ind på ugnyt.dk/forum og vælge: ”Kontrolpanel medlemmer” (under gæssene), ”Forum-indstillinger” og så klikke på Ja ved ”Nyheder Tilmelding”. Gem herefter ændringen med ”Opdater Profil” nederst på siden

For at tilmelde dig, skal du være oprettet som medlem. Se i UGforum under "Sådan skal du gøre" for at se, hvordan du opretter dig. Her kan du også se, hvordan du opretter en overvågning, så du modtager en e-mail, når der er nye indlæg på UGforum. 

 

Du kan også bare sende din e-mail adresse til bestyrelsen med en besked om, at du gerne vil modtage nyhedsbrevet. Så sørger vi for, at du fremover modtager det.

 

Vi vil ikke bombardere dig med nyhedsbreve, og du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen. 

 

Hvis du har noget på hjerte, har du nu to muligheder for at komme til orde på vores elektroniske platform. Du kan gå ind på UGforum og skrive et indlæg, eller du kan sende det til bestyrelsen og bede om at få det sendt ud som et nyhedsbrev. Vi vil så vurdere, om vi mener, det kan ”bære” et nyhedsbrev, eller om det mere har karakter af et personligt indlæg, der hører hjemme på UGforum.

 

Gå til UGforum

 

Venlig hilsen,

bestyrelsen