Menu Luk

Referat af Bestyrelsesmøde den 18. maj

22. maj 21

Referat af bestyrelsesmøde i Utterslevhøj Grundejerforening d. 18. maj 2021 hos Mikkel. 1. møde efter den ordinære generalforsamling.

Til stede: Katja Persson, Mikkel Wendelboe, Erik Særmark, Tom Hansen, Emma Jorn, Hedvig Preuss (online, suppleant)

Fraværende: Jacob Rask (suppleant)

Dagsorden:

1) Godkendelse af dagsorden

2) Status kasserer – Erik/Katja

3) Status Gåsestien – Katja

4) Forretningsorden

5) Eventuelt/henvendelser fra medlemmer

6) Næste bestyrelsesmøde

  1. Godkendelse af dagsorden
    Godkendt.
  2. Status fra Kasserer
    Efter opkrævning af kontingent, der blev udsendt primo maj, mangler der at blive indbetalt 10 x kontingent til forening og 5 x kontingent til Vejlaug. 
    Der er sendt både 1. og 2. rykker rekommanderet til den grundejer, der har en gæld + ikke har betalt for kontingent i 2020. Første rykker er kommet retur til Katja og overdraget til Erik.

    Henrik og Erik har holdt overdragelse i torsdags. Der er bestilt adgang til Erik til banken, og Henrik først fraflytter foreningen medio juli, vil han indtil da være behjælpelig, hvis der er betalinger eller spørgsmål.
  3. Status Gåsestien
    Katja talte med Thomas Isafold i går, der kunne oplyse, at han har solgt sit firma, men at han tager opgaven med over i det firma, der har købt hans. Opgaven med Gåsestien vil først starte op i løbet af juni. 
  4. Forretningsorden 
    Den nye forretningsorden blev vedtaget.
  5. Eventuelt
    Vi skal have udskiftet hængelåse og nøgler til vores skure på Enemærket. Tom tager teten og undersøger, om vi kan få en hængelås til hvert skur, hvortil samme nøgle kan bruges. Pt. skal der uddeles nøgler til – FRAK, Festudvalget, Kasserer, Vibeke (teltudlån).

    Vi har fået en henvendelse vedr. råd i træværket på den ene gynge på legepladsen på Enemærket. Vi har sagt ja tak til et par løsningsforslag, så vi kan få udbedret det.
  6. Næste bestyrelsesmøde
    Næste bestyrelsesmøde afholdes onsdag 15. juni 2021 kl. 19.00 hos Erik, Storkebakken 3.

Fra tidligere møder/til kommende møder

  • Erik forsøger at regne på, hvad budgettet skal være for fremtidig vedligehold af stier og veje.
  • Skilte til stierne – Vi har modtaget tilbud på skilte til stierne. Det kommer til at koste i omegnen af 4.000 kr. pr. skilt. Der skal bruges to skilte pr. sti, dvs. kr. 8.000 for skilte pr. sti. Vi kommer ikke til at etablere skilte på stierne i dette regnskabsår, men det vil blive overvejet til næste år, afhængig af hvad der ellers kommer til at være af vedligeholdelsesopgaver.