Menu Luk

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 15. juni

Referat af bestyrelsesmøde i Utterslevhøj Grundejerforening d. 15. juni 2021 hos Erik. 2. møde efter den ordinære generalforsamling.

 

Til stede: Katja Persson, Mikkel Wendelboe, Erik Særmark, Tom Hansen

Fraværende: Emma Jorn, Hedvig Preuss (suppleant), Jacob Rask (suppleant)

 

Dagsorden:

1) Godkendelse af dagsorden

2) Status kasserer – Erik

3) Gennemgang af “flyttekassen” – Erik

4) Google drive og hjemmeside – Mikkel

4) Status Gåsestien – Katja

5) Eventuelt/henvendelser fra medlemmer

6) Næste bestyrelsesmøde

 

 

  1. Godkendelse af dagsorden
  2. Status fra Kasserer
    Erik er blevet “oplært” i banken, og Henrik er nu endeligt fritstillet 🙂 Ydermere er Erik gået i gang med at kigge på et likviditetsbudget. 

    Samtlige kontingenter for 2021 er blevet indbetalt, på nær den grundejer hvortil vi har sendt rekommanderede rykkere. Grundejeren har yderligere en gæld, der bl.a. går tilbage til 2020. Grundejeren sendes til retslig inkasso.

  3. Gennemgang af “flyttekassen”
    Der er en flyttekasse med gamle ting fra tidligere bestyrelser, der er flyttet med som en anden nisse, hver gang der er kommet en ny kasserer. Erik gennemgår flyttekassen og smider det ud der ikke længere har værdi. Næste gang der er bestyrelsesmøde (efter sommer) tager vi alle et kig på kassen.
  4. Google drive – hjemmeside
    Mikkel har nedlagt ug-nyt.dk, så vi ikke behøver at betale for to domæner, når vi reelt set kun benytter ugnyt.dk.
    Mikkel deler vores Google Drive med hver enkelt, så alle bestyrelsesmedlemmer har adgang til diverse dokumenter.
  5. Status Gåsestien
    Katja har forsøgt at få fat i Thomas Isafold flere gange for at få en opstartsdato på Gåsestien. Han bliver ved med at sige, at han vender tilbage, hvilket skaber en vis nervøsitet for om han alligevel ikke kan påtage sig opgaven efter at have solgt sin virksomhed.
  6. Eventuelt
    Vi skal have udskiftet hængelåse og nøgler til vores skure på Enemærket. Tom tager teten og undersøger, om vi kan få en hængelås til hvert skur, hvortil samme nøgle kan bruges. Pt. skal der uddeles nøgler til – FRAK, Festudvalget, Kasserer, Vibeke (teltudlån).Næste bestyrelsesmøde
    Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag august 2021 kl. 19.00 hos Tom, Hareskovvej 86.

 

 

 

Fra tidligere møder/til kommende møder

  • Erik forsøger at regne på, hvad budgettet skal være for fremtidig vedligehold af stier og veje.
  • Skilte til stierne – Vi har modtaget tilbud på skilte til stierne. Det kommer til at koste i omegnen af 4.000 kr. pr. skilt. Der skal bruges to skilte pr. sti, dvs. kr. 8.000 for skilte pr. sti. Vi kommer ikke til at etablere skilte på stierne i dette regnskabsår, men det vil blive overvejet til næste år, afhængig af hvad der ellers kommer til at være af vedligeholdelsesopgaver.