Menu Luk

Referat af Bestyrelsesmøde d. 24. august 2021

Referat af bestyrelsesmøde i Utterslevhøj Grundejerforening d. 24. august 2021 hos Tom. 3. møde efter den ordinære generalforsamling.

 

Til stede: Katja Persson, Mikkel Wendelboe, Erik Særmark, Tom Hansen, Hedvig Reuss (suppleant)

Fraværende: Emma Jorn, Jacob Rask (suppleant)

 

Dagsorden:

1) Godkendelse af dagsorden

2) Status kasserer – Erik

3) Status Gåsestien – Katja

4) Status FRAK – Katja

4) Henvendelse fra Henrik Skovgaard NB 22 – Katja

5) Huller i vejene (bl.a. over for NB 52) – Katja

6) Markering af parkering forbudt ud for NB 28A – Katja

7) Input fra Rune Gitz – Katja

8) Skyldner i foreningen – Erik

9) Eventuelt

10) Næste bestyrelsesmøde

 

 

  1. Godkendelse af dagsorden
  2. Status fra Kasserer
    Endnu et hus er kommet til salg, hvilket bringer os op på 11 huse i 2021.

    Erik har kigget “flyttekassen”, som er en vandre-kasse med gammelt indhold igennem. Vi gennemgår indholdet på næste møde.

  3. Status Gåsestien
    Vi har skiftet leverandør til renovering af Gåsestien, som nu er FMT, der også står for vores vintervedligehold. Planen er at de senest går i gang 13. september 2021.
  4. Status FRAK
    FRAK har desværre ikke levet op til den kontrakt, vi har indgået, og vi har modtaget flere henvendelser fra grundejere, der heller ikke synes, at arbejdet har været optimalt. Erik og Katja har møde med Anders og Markus fra FRAK i september.
  5. Henvendelse fra Henrik Skovgaard NB 22
    Bestyrelsen godkender henvendelsen om ekstra overkørsel ud for NB 22 under forudsætning af, at der lægges kørefliser i overkørslen, og dokumentation herfor fremsendes til bestyrelsen. NB22 oplyser, at NB 24 er informeret og har sagt OK til etablering af overkørsel.
  6. Huller i vejene
    Vi er igen begyndt at få flere huller i vejene bl.a. på NB og SB. Inden næste bestyrelsesmøde går bestyrelsen en tur i området og noterer, hvor der er huller, der skal repareres samt knækkede fortovsfliser, der bør udskiftes.
  7. Markering af parkering forbudt
    Katja oplever som grundejer, at der ofte parkeres ulovligt ud for hendes p-plads NB28A, der ligger over for kastanjetræet, hvorfor hun har bragt emnet om markering af parkering forbudt på fortovet op til bestyrelsen. Bestyrelsen har valgt på den kommende gåtur i området også at have fokus på, hvor der evt. kunne markeres parkering forbudt på foreningens arealer. Der er hverken givet afslag eller godkendelse til markering.
  8. Input fra Rune Gitz
    Vi har modtaget et skriv fra Rune Gitz, som han ønsker publiceret på hjemmesiden, der hedder “Tal med naboerne inden du briefer arkitekten!”.
  9. Skyldner i foreningen
    Vi har fortsat én grundejer, der nægter at indbetale kontigent til foreningen for 2021 – kontingentet for 2020 er først blevet indbetalt i august 2021. Grundejeren har ikke svaret på bestyrelsens henvendelser på hverken mail eller rekommanderede breve – sidstnævnte har været rykkere – men det er lykkes Erik at komme i kontakt med grundejeren via telefon. Grundejeren har en gæld, der stammer fra et tidligere forlig, der ikke omhandler kontingenter. Vi ønsker fortsat at sende grundejeren til retslig inkasso vedr. manglende indbetaling af kontigent.
  • Eventuelt
    Vi skal have udskiftet hængelåse og nøgler til vores skure på Enemærket. Tom tager teten og undersøger, om vi kan få en hængelås til hvert skur, hvortil samme nøgle kan bruges. Pt. skal der uddeles nøgler til – FRAK, Festudvalget, Kasserer, Formand, Vibeke (teltudlån).

    Næste bestyrelsesmøde
    Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag september 2021 kl. 18.00 hos Katja, Nebbegårdsbakken 28A. OBS – vi starter en time tidligere og går en tur i området og kigger efter huller, knækkede fortovsfliser og muligheder for markering forbudt ved foreningens arealer på de private veje.

 

 

 

Fra tidligere møder/til kommende møder

  • Erik forsøger at regne på, hvad budgettet skal være for fremtidig vedligehold af stier og veje.
  • Gennemgang af “flyttekassen”
  • Skilte til stierne – Vi har modtaget tilbud på skilte til stierne. Det kommer til at koste i omegnen af 4.000 kr. pr. skilt. Der skal bruges to skilte pr. sti, dvs. kr. 8.000 for skilte pr. sti. Vi kommer ikke til at etablere skilte på stierne i dette regnskabsår, men det vil blive overvejet til næste år, afhængig af hvad der ellers kommer til at være af vedligeholdelsesopgaver.